EL TAPEO DE CERVANTES
Nytårsmenu 2021
Du er velkommen til at ankomme, når det passer dig. Køkkenet vil være åbent fra kl. 17.00, og du er velkommen til at blive indtil kl. 01.00
Appetitvækkere
Marinerede spanske oliven
Rød tun “Tataki” med kold tomatsauce og figenchutney
Plate of Jamón ibérico (Iberisk Skinke)
Forret
Torsk i sort tempura, “Vizcaina” sauce
Mellemret
Risotto med and og æbler, stikkelsbærlikør
Hovedret
Filet af Pata Negra (sortfodssvin) indbagt med skalotteløg og svampe
Dessert
Varm æblecrumble med kanel og vaniljeis
eller
chokoladebrownie med chokolademousse og bær
Drikkevarer
Vand og sodavand
Spansk rød-, hvid- eller rosévin (meget god kvalitet) 1/2 flaske pr. person (ekstra vin skal betales efter aftenen)
Cava til toast
Kaffe og te