spanish restaurant Copenhagen

Tapas restaurant København

Få en oplevelse af spansk tapas midt i København tæt ved søerne.

Adresse

Vesterbrogade 42
1620 København V

Åbningstider

Tir – søn: 17.00 – 23.00
Man: lukket

Spansk tapas restaurant i midten af København

Velkommen til El Tapeo de Cervantes, en autentisk spansk tapas restaurant beliggende på Vesterbrogade i midten af København. Vi serverer autentiske, men nye og kreative tapasretter der er sammensat ud fra de bedste friske råvarer, for at skabe en storslået madoplevelse for dig og dit selskab.

På vores tapas restaurant ønsker vi at du får en unik oplevelse. Vi vil blandet andet bringe sydens stemning til København – gennem autentiske spanske tapasretter, og tjenere som kun snakker engelsk eller spansk, vil du få oplevelsen af at være fløjet mod varmere himmelstrøg, og være landet i Spanien.

Autentiske spanske tapasretter i københavnske omgivelser

Vores tapas restaurant i København har spansk blod i årene. El Tapeo de Cervantes startede nemlig som en restaurant i Malaga, Spanien i 2006, og efter en stor fornøjelse med mange glade kunder, var det tid til at bringe vores unikke tapasretter til københavnerne.

El Tapeo de Cervantes er kendt for god mad, autentiske men nye og kreative tapasretter samt et omhyggeligt udvalgt øl- og vinkort. Præcis de samme værdier, vil vi bringe med os i vores restaurant på Vesterbrogade.

Vores tapas restaurant i København er placeret tæt på nogle af de smukkeste omgivelser du finder i byen. Vores tapas bar ligger i passagen ved Det Ny Teater, og der er derfor den smukkeste udsigt til en beundringsværdig bygning. Lige bagved finder du søerne, hvilket kan friste til en gåtur enten inden eller efter en lækkert måltid hos El Tapeo de Cervantes.

Sydspansk stemning hos tapas restaurant i København

Vores hjerter banker for at give dig den bedste oplevelse, både smagsmæssigt, men også i stemningen. Vi ønsker at tilberede den bedste mad, du nogensinde har smagt, kun ved hjælp af de bedste og mest friske råvarer. Vores filosofi er at holde det enkelt, og det gør vi ved at bruge naturlige smage, teksturer og friske ingredienser.

Du kan udforske vores menu for at se vores spændende udvalg. Vores menukort er en tro kopi fra vores tapas restaurant i Malaga, og du er derfor garanteret den sydspanske stemning. Vi byder både på vores traditionelle tapas, og vores ikke så traditionelle tapas. Vi byder også på vores udvalgte favoritter, fiske- og skaldyrsretter og ikke at forglemme – vores dejlige desserter.

På vores tapas restaurant i København, kan du selv sammensætte din menu ud fra vores enkeltretter. Et oplagt valg er at bestille retter til deling blandt selskabet. Det hele fås i flere størrelser alt efter sulten og selskabet, og vores tjenere hjælper altid gerne til hvor mange retter vi anbefaler til selskabet.

Besøg os på Vesterbrogade

Ønsker du at fuldende en varm sommerdag med spanske småretter, eller savner du sydens atmosfære på kølige dage – uanset skal vi nok bringe stemningen til bordet, når du besøger vores tapas restaurant København. Vi er anbefalet som nogle af de bedste til tapas af forskellige medier, som bedømmer forskellige service.

Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen i vores stemningsfulde lokaler. Vi anbefaler altid at du booker et bord på forhånd, så du kan være sikker på at få en plads.

Reserver et bord online, eller ring til os på 27 84 33 66.