Restaurant Vesterbro

Restaurant Vesterbro

Få smagen af spansk tapas midt på Vesterbro tæt ved søerne.

Adresse

Vesterbrogade 42
1620 København V

Åbningstider

Tir – søn: 17.00 – 23.00
Man: lukket

Autentisk tapas restaurant på Vesterbro

Blandt de hippe gader og smukke bygninger, ligger vores lokaler på Vesterbrogade 42, i passagen ved Det Nye Teater. Her serverer vi unikke, spanske tapas retter, som kan deles på tværs af bordet på hyggeligste manér. 

Vi bringer den sydspanske stemning til Vesterbro – en bid af vores retter og du befinder dig i Malaga blandt sydens sol og sydspanske atmosfære. Vores restaurant oprinder nemlig fra Malaga, hvor vi efter stor fornøjelse med mange glade kunder, har valgt at bringe autentisk spansk tapas til København. Besøg vores restaurant på Vesterbro. 

Traditionel og nytænkt tapas

På vores restaurant på Vesterbro serverer vi helt simpelt god mad. Vores tapas retter er autentiske, men også nytænkt for at gøre madoplevelsen lidt mere spændende. Vi har også et omhyggeligt udvalgt øl- og vinkort. 

Når du udforsker vores menukort, vil du både finde ​​vores traditionelle tapas, og vores ikke så traditionelle tapas. Vi byder også på vores udvalgte tapas favoritter, fiske- og skaldyrsretter og sidst vores dejlige desserter. 

Vores måltider er sammensat ud fra de bedste og mest friske råvarer. Vores filosofi er nemlig at holde det enkelt, og det gør vi ved at bruge naturlige smage, teksture og friske ingredienser. På den måde kan vi helt simpelt skabe en god madoplevelse for dig og dit selskab. 

Sammensæt din egen menu

På vores restaurant på Vesterbro, kan du selv sammensætte din menu ud fra vores enkeltretter. Vi anbefaler at bestiller retter som kan deles på tværs af bordet – på den måde kan man også smage på lidt af hvert. 

Alle vores tapas retter fås i flere størrelser alt efter sulten og selskabet, og vores tjenere hjælper altid gerne til, med hvor mange retter vi anbefaler til et bestemt antal personer.

Restaurant på Vesterbro i smukke omgivelser

Vores restaurant på Vesterbro har en dejlig central placering, i midten af København. Lokalerne ligger tæt på nogle af de smukkeste omgivelser du finder i byen. Vores tapas bar ligger i passagen ved Det Ny Teater, og her får du den smukkeste udsigt til en beundringsværdig bygning, hvis du sidder udenfor på vores restaurant. 

Lige bag ved passagen finder du Søerne, som indbyder til lange gåture. Du kan starte din aften ud med at gå en tur rundt om en eller flere af søerne, inden du besøger vores restaurant. Du kan også efter et lækkert måltid slutte aften af med at finde en bænk ud til søerne, hvor du kan se aftenhimlen. 

Besøg vores restaurant på Vesterbro

Er du på udkig efter en hyggelig middag på Vesterbro, hvor du oveni det hele også bliver fløjet til varmere himmelstrøg rent stemning- og smagsmæssigt, så smut forbi vores restaurant El Tapeo de Cervantes for en autentisk sydspansk oplevelse. 

Vi glæder os til at byde dig og dit selskab velkommen i vores stemningsfulde lokaler. Vi anbefaler altid at du booker et bord på forhånd, så du kan være sikker på at få en plads. 

Reserver et bord online, eller ring til os på 27 84 33 66.