Julemiddag på El Tapeo De Cervantes

Skal i holde julefrokost privat eller med firmaet? Så er El Tapeo De Cervantes et oplagt valgt for dem der ønsker at opleve ægte autentisk spansk tapas tapas, sammensat med den hyggelige julestemning.

Jul på Vesterbro

En spansk jul lige rundt om hjørnet på Vesterbro.  På det pulserende Vesterbro finder du vores ægte spanske restaurant, der emmer af sydeuropæisk stemning. Vores jule menu er som ingen andres, og sammensætter traditionelle juleretter med fantastisk spansk tapas. 

Friske råvarer og masser af smag

Tapas er kærlighed til sanserne. Sådan plejer vi at beskrive det, for det er den filosofi, vi laver mad efter. Hos os kan du altid forvente at smage på sprøde, salte og søde råvarer, hvor vi nøje udvælger vores favoritter fra markedets bedste producenter. Det lyder måske dyrt, men vi mener, at ægte spansk tapas er noget, som alle fortjener. Prøv vores tapas restaurant i København.

Det siger vores kunder

5/5

Endelig at autentisk tapas sted i København med vægt på delikat veltillavet fisketapas. Der er naturligvis også kød og vegetar men fisketapas er fænomenale.

Fire retter med blæksprutter alle velsmagende og serveret kvikt med er fint øje for hvornår man er klar og hvad der mangler i glasset. Vi kommer tilbage snarest muligt.

Klaus B

5/5

Fantastisk spansk tapas.

El Tapeo de Cervantes har været min favoritrestaurant i Malaga i over 10 år.

Og nu har de åbnet en i Danmark.

Vi kan glæde os til de fantastiske retter som i mange år har været forbeholdt turen til Malaga.

Steen Albrechtsen

5/5

Lækrest spanske new style of tapas i København, tilberedte af de dygtigste kokke.Sødeste betjening ag virkelig velvalgt og tilpasset vin! Stor tak til Nekake og Juan Carlos i køkkenet og Rafael og Gabriel på services!

Helt ligesom at træde ind i en familie-restaurant i Spanien! Ikke bare tjenere og kokke men bekendte!
Her kommer vi helt klart igen 🙂

Alberte S

Læs vores

5/5

anmeldelser på

&

Her bor vi

Vi har samlet det bedste fra vores tid i Malaga og kombineret det med København. Det giver solskin hele året rundt, for vi står altid klar til at byde dig velkommen i vores tapas restaurant på Vesterbro.